LEEFSTIJLCOACHING

Leefstijlcoaching helpt je vooruit op de thema’s bewegen, roken, alcohol, voeding, ontspanning / stress en slaap. De aanpak is breder dan wat een diëtist of een sportbegeleider doet. Je hele leefstijl telt.

Het doel van leefstijlcoaching is om je blijvend fitter en gezonder te voelen. Je leefgewoonten voor altijd te veranderen. Dat betekent dat de kans klein is dat je weer terugvalt, zoals vaak gebeurt na diëten.

Symbool Minnema Vitaal

3 programma's

Bij Minnema Vitaal kun je 3 programma’s voor leefstijlcoaching volgen:

COOL-PROGRAMMA (coaching op leefstijl) voor behandeling van overgewicht bij volwassenen. Dit programma wordt (deels) vergoed door je zorgverzekering. Je hebt hiervoor een verwijzing van je huisarts of medisch specialist nodig.

LEEFSTIJLCOACHING OP MAAT is voor iedereen die professionele begeleiding wil bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Personal trainer, voedingsadviseur, stressconsulent en slaapcoach: je leefstijlcoach is alles in één. Met een geïntegreerde aanpak afgestemd op jouw wensen, situatie en agenda.

LEEFSTIJLCOACHING IN BEDRIJF is bedoeld voor organisaties die aandacht besteden aan gezondheidspreventie en vitaliteit. Organisaties die erkennen dat fitte en gezonde medewerkers de productiviteit en het werkplezier verhogen en die ziekte(verzuim) willen verminderen. Afhankelijk van de wensen kan er in-company of in onze praktijk begeleid worden.